MESAJI MERSİN'DE YENİ ADLİ YIL DOLAYISIYLA DÜZENLENEN AÇILIŞ TÖRENİNDE KONUŞAN CUMHURİYET BAŞSAVCISI YASİN EMRE, ADALETİN TESİSİ VE HUKUKUN ÜSTÜNLÜĞÜ İÇİN BİRLİKTE ÇALIŞACAKLARINI BELİRTTİ. EMRE, KENTTE UYUŞTURUCU, SİLAH, ÇETE VE KADINA YÖNELİK ŞİDDET BAŞTA OLMAK ÜZERE TÜM SUÇLARLA KARARLILIKLA MÜCADELE EDECEKLERİNİ VURGULADI.
(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COŞKUNFIRAT
Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, yeni adli yılın huzur ve mutluluk içerisinde geçmesini temenni ederek, "Ülkemize, memleketimize, milletimize, hep birlikte adaletin tesisi için, hukukun üstünlüğü için birlikte çalışacağız" dedi
.Mersin'de yeni adli yılın başlaması dolayısıyla açılış töreni düzenlendi. Törene AK Parti Mersin Milletvekilleri Hasan Ufuk Çakır ve Havva Sibel Söylemez, Adalet Komisyonu Başkanı Serdar Ceylan, İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanı Tuğamiral Alpaslan Baysal, Jandarma Komutan Vekili Albay Oktay Öztürk ile adliye personeli katıldı.
Törende konuşan Mersin Cumhuriyet Başsavcısı Yasin Emre, yeni adli yılın tüm yargı mensupları ve adliye personeli için hayırlı olmasını dileyerek, sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir yıl geçirilmesi temennisinde bulundu.
Adaletin tesisi ve hukukun üstünlüğü için hep birlikte çalışacaklarını ifade eden Emre, "Öncelikle sağlığımız yerinde olacak, daha sonra da ülkemize, memleketimize, milletimize, hep birlikte adaletin tesisi için, hukukun üstünlüğü için birlikte çalışacağız.
Vatandaş, memleketimiz, milletimiz bizden adalet bekliyor. Hep birlikte vatandaşımızın, ülkemizin bu beklentisini karşılayacağız" diye konuştu.
Kentte suç ve suçlularla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini vurgulayan Emre, "Toplumda rahatsızlık oluşturan uyuşturucu, silah, çete, kadına yönelik şiddet ve diğer tüm suçlarla kararlılıkla mücadele edeceğiz. Hukukun, toplumun ve vicdanın kabul etmediği her türlü suçun karşısında olacağız" ifadelerini kullandı.



CAN YELEĞİNİ KIZINA VERDİ GÜREL, KKTC'DEKİ FERİBOT FACİASINDA HAYATINI KAYBETTİ KKTC..
MERSİN'DE YENİ ADLİ YIL BAŞLADI: BAŞSAVCI EMRE SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ..
MERSİN'DE YENİ ADLİ YIL BAŞLADI: BAŞSAVCI EMRE SUÇ VE SUÇLULARLA MÜCADELEDE KARARLIYIZ..
MERSİN'DE 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU
“30 AĞUSTOS ZAFERİ GÜÇLÜ BİRLİKTELİĞİN SEMBOLÜDÜR”
MEVLİT KANDİLİ’NİN BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA NIN EN ÖNEMLİSİDİR..
MEVLİT KANDİLİ’NİN BİRLİK, BERABERLİK, KARDEŞLİK VE DAYANIŞMA NIN EN ÖNEMLİSİDİR..
3. ORDU KOMUTANLIĞI'NDA DEVİR TESLİM TÖRENİ
AŞKALE’DE ÇİMENTO TOZU ALARMI: “AŞKALE ZEHİR SOLUYOR”
MEZİTLİYE BAKIŞ
MERSİN ETKİNLİK TAKVİMİ-MAYIS 2017
ÜNLÜLERDEN ÖZLÜ SÖZLER
KAÇIRILMAMASI GEREKEN VİZYONDAKİ FİLMLER
Mevlana
ERZİNCAN ÜZÜMÜ TEZGÂHLARDA YERİNİ ALDI 200 LİRADAN SATIŞA SU..
MERSİN'DE JANDARMA50 MİLYON LİRA DEĞERİNDE 20 BİN KAÇAK ..
TARSUS’DA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI, EFE AKAR IRMAKTA BOĞULDU..
BAL HASADI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
120 YIL ÖNCE HAZIRLANAN BU RAPORLAR’DA ÇAYIRLI’DA PETROL U..
ERZURUM KÜLTÜR YOLU FESTİVALİ’NİN BU YIL 11 FARKLI NOKTADA 1..
TERCAN KÖYLERİNDE BULGUR HAZIRLIĞI BAŞLADI
