Bugun...
Reklam
Reklam


MESKİ’DE 'ASKIDA FATURA' DÖNEMİ
MESKİ’DE 'ASKIDA FATURA' DÖNEMİ MERSİN'DE SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MESKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 'ASKIDA FATURA' KAMPANYASI BAŞLATTI.SEÇER’DEN HAYIRSEVERLERE: “GELİN, SİZ DE KATKIDA BULUNUN. İYİLİK VE DAYANIŞMAMIZ BÜYÜSÜN”

MESKİ’DE 'ASKIDA FATURA' DÖNEMİ
+ -

MERSİN'DE SU VE KANALİZASYON İDARESİ (MESKİ) GENEL MÜDÜRLÜĞÜ, 'ASKIDA FATURA' KAMPANYASI BAŞLATTI.SEÇER’DEN HAYIRSEVERLERE: “GELİN, SİZ DE KATKIDA BULUNUN. İYİLİK VE DAYANIŞMAMIZ BÜYÜSÜN”

(ÜLKEM AJANS)HAYDAR COŞKUNFIRAT

 Başkan Seçer, konuyla ilgili açıklamasında, “Paylaşma ve yardımlaşmanın çok değerli olduğu günlerden geçiyoruz. MESKİ’nin başlatmış olduğu ‘Askıda Fatura’ kampanyasına ben de bir maaşımla katkıda bulunuyorum. Gelin, siz de katkıda bulunun. İyilik ve dayanışmamız büyüsün” dedi.

Kampanyaya katılmak isteyen vatandaşlar, resmi internet sitesi üzerinden, ihtiyaç sahibi ailelere ait ödenmemiş su faturalarının listesini görebilecek. Sadece fatura miktarının görüleceği listeden istediği fatura ya da faturaları seçecek olan hayırsever vatandaşlar, bu faturaları kredi kartı ya da banka kartı ile ödeyebilecek. Kampanyaya destek verecek vatandaşlar, ekonomik güçlerinin elverdiği oranda, kendilerine en uygun buldukları fatura bedellerini seçerek ödeme yapabilecek.

 Dileyen vatandaşlar da, bütçeleri oranında bir rakam belirleyip bununla 'toplu fatura al' seçeneğini seçip, topluca fatura ödemesi yapabilecek.

 




Bu haber 2534 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI