Bugun...
Reklam
Reklam


ÇOCUKLARIN, HAMİT TUNA SEVGİSİ
TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI HAMİT TUNA’NIN VATANDAŞLARLA VE ÖZELLİKLE ÇOCUKLARLA KURDUĞU YAKIN VE SAMİMİ DİYALOGLAR DİKKAT ÇEKİYOR.

ÇOCUKLARIN, HAMİT TUNA SEVGİSİ
+ -

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yayımladığı yazılı açıklamada vatandaşların özellikle de çocukların kendisine olan yakın ilgisine teşekkür etti.

Başkan Tuna; “Belediyecilik; rutin hizmetlerin yanı sıra insanların acısında, sevincinde yanında ve ulaşılabilir olmaktır. Bizde mesai kavramı yok. Bölge insanımızın acısını paylaşıyor, mutluluğuna ve sevincine ortak oluyoruz. Bu nedenle insanlarımıza çok yakınız. Siyaseti de böyle tarif ediyorum. Demir çubuğu istediğiniz gibi eğip, bükemezsiniz. Onu ısıtıp kor haline getirmeniz lazım. Siyasette böyle bir şey. İnsanlara kendinizi ifade etme şansı bulursanız, karşılıklı olarak o insan size gönlünü verir. İnsanlar bizi kendi gibi görüyor. 5 yaşındaki bir çocuğa sorduğunuzda benim adımı biliyor. Hiçbiri de Başkanım ya da abi, amca demez. Hamit Tuna der, Hamit Tuna ne yapıyorsun der? Bu da tabiki bizim de hoşumuza gidiyor. Bunlar bize dönen özel sevginin karşılığıdır. Böyle olumlu dönüşler bizim moral motivasyonumuzu ve çalışma şevkimizi de arttırıyor” dedi.

 

                 




Bu haber 23786 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI