Bugun...
Reklam


BAŞKAN TUNCER, MEZİTLİ'DE ÇALIŞMALARI İNCELEMEK ÜZERE SAHAYA İNDİ.
MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, MEZİTLİ’NİN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATTIKLARINI BELİRTTİ.

BAŞKAN TUNCER, MEZİTLİ'DE ÇALIŞMALARI İNCELEMEK ÜZERE SAHAYA İNDİ.
+ -

MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI AHMET SERKAN TUNCER, MEZİTLİ’NİN DAHA YAŞANABİLİR BİR ŞEHİR OLMASI İÇİN GEREKLİ ADIMLARI ATTIKLARINI BELİRTTİ.

(YETİŞ HALK HABER)HAYDAR COKUNFIRAT

Başkan Tuncer, Mezitli’de gerçekleştirilen çalışmaları incelemek üzere sahaya indi. İlgili birim müdürleriyle Mezitli’nin daha yaşanabilir bir şehir olması için gerekli adımları attıklarını ifade eden Tuncer, "Göreve geldiğimiz günden itibaren Mezitli’nin temizliği ve düzeni en hassas noktamızdı. Gerekli birimlerimize, talimatları vererek Mezitli’mizin her alanını güzelleştirmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın talepleri bizim için çok kıymetli. Bu doğrultuda, tüm talepleri ivedilikle inceliyor, çalışmalarımıza bu talepler doğrultusunda yön veriyoruz" dedi.

Parklarda yapılan denetimler sırasında vatandaşlarla da bir araya gelerek görüşlerini dinleyen ve taleplerini alan Tuncer, şehrin ihtiyaçlarına yönelik daha etkin çözümler üretmek için çalışmaları sürdüreceklerini kaydetti.




Bu haber 1872 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI