Bugun...
Reklam


BARIŞ, İNSANLIĞIN EN TEMEL İHTİYACI VE EN BÜYÜK İDEALİDİR
AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI HAYDAR COŞKUNFIRAT 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI COŞKUNFIRAT BARIŞ, İNSANLIĞIN EN TEMEL İHTİYACI VE EN BÜYÜK İDEALİDİR

BARIŞ, İNSANLIĞIN EN TEMEL İHTİYACI VE EN BÜYÜK İDEALİDİR
+ -

AKDENİZ BASIN BİRLİĞİ BAŞKANI  HAYDAR COŞKUNFIRAT 1 EYLÜL DÜNYA BARIŞ GÜNÜ DOLAYISIYLA  MESAJ YAYINLADI COŞKUNFIRAT BARIŞ, İNSANLIĞIN EN TEMEL İHTİYACI VE EN BÜYÜK İDEALİDİR

Her yıl olduğu gibi bu yıl da barışın, kardeşliğin ve insanlığın ortak değerlerini savunmak için 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü bir kez daha kutlamanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Coşkunfırat, “ 1 Eylül’ün Dünya Barış Günü olarak kutlanmasının nedeni, insanlık tarihinin en acımasız ve yıkıcı savaşlarından biri olan II. Dünya Savaşı’nın başladığı tarihin simgesel anlamını taşır.

Coşkunfırat Bugün, savaşların, Gazze'de yaşanan dramın, soykırımın, şiddetin ve çatışmaların son bulduğu; barışın, adaletin ve insan haklarının egemen olduğu bir dünya için bir çağrıda bulunuyoruz. Barış, insanlığın en temel ihtiyacı ve en büyük idealidir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün, 'Yurtta sulh, cihanda sulh' sözüyle bizlere miras bıraktığı barış anlayışı, ilkelerinden biri olarak varlığını sürdürmektedir.”dedi.

1 Eylül Dünya Barış Günü’nün tüm dünyada barışın tesisine vesile olmasını diliyor, savaşların yerini kardeşliğin, nefretin yerini sevginin aldığı bir gelecek temenni ediyorum.

 




Bu haber 2225 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
FOTO GALERİ
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
YUKARI